General Water Systems

Si t’importes, confia en un dels nostres líders mundials…

Si t’importes, confia en un dels nostres líders mundials…

Els nostres descalcificadors GE Smartwater ™ són els més efectius del mercat perquè estalvien un 33% d’energia i un 65% d’aigua per cada regeneració, en comparació amb altres descalcificadors convencionals. A més, fan que els teus electrodomèstics durin més i tinguis la pell més suau o la roba més blanca.

Electrolux ens presenta una innovació mundial amb els seus nous descalcificadors que incorporen una tecnologia única .

Tots els descalcificadors GE Smartwater™ són altament eficients, oferint menor cost i major comoditat perquè redueixen la necessitat d’omplir de sal amb freqüència estalviant per cada regeneració fins un 60 % de sal i un 35% d’energia, en comparació amb altres descalcificadors convencionals.

En qualitat-preu el descalcificador Electrolux18L és el millor de la seva categoria. A més de resoldre els problemes de cal de casa teva, és compacte i té les millors certificacions a nivell mundial: ACS, CE, ISO 9001 RoHS

SAT

SERVEI D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA

Furgoneta SAT

SERVEI D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA (SAT)

Mitjançant el nostre Servei d’Assistència Tècnica(SAT) controlarem i mantindrem el teu descalcificador en òptimes condicions.

Mitjançant el nostre Servei d’Assistència Tècnica(SAT) controlarem i mantindrem el teu descalcificador en òptimes condicions.

    SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

    GENERAL WATER SYSTEMS SL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

    Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

    El nostre servei d'atenció al client es posarà en contacte amb vostè en un termini no superior a 10 minuts.
    El trucarem dins del nostre horari comercial ininterromput, de dilluns a divendres de 09:00 h. a 19:00 h.